Ein büch aus Der Stille Verlag

Neida, jeg vet ikke egentlig hva “aus” betyr, og jadda, jeg bare regner med at det stortyske ordet for bok er büch og dessuten at ordet forekommer som intetkjønn i dette kultursprog. Dersom Goethe-institut på grunn av disse (eventuelle) grove misforståelser føler seg kallet/moralsk forpliktet til å sende meg på et 6 ukers all-inclusive tyskkurs, takker jeg velvillig og høflig ja, danke. Aller helst vil jeg til Lübeck, forresten, dersom det er mulig. Hvis ikke er Berlin greit det også. Også vil jeg dit de har så god marsipan! Men jeg husker ikke hva det heter.

Alt dette og mer til er en avsporing: det som er vesentlig (für mich) er at Det stille forlaget gir ut en samlig korte tekster som, vel, jeg har skrevet. Og det liker jeg. Boka heter Mann som ligner på sky som ligner på mann og mer om denne kan leses her på disse sidene, samt her og er i salg her.

Tuesday, February 8th, 2011 Uncategorized

No comments yet.

Leave a comment