Tekster

En avhandling er også en slags litterær handling, dog ikke så full av dramaturgiske hensyn

Omkring mars 2012 hadde undertegnede og stadig tilrefererte mann en prøveforelesning og dagen etter en disputas som begge hadde som tematikk den første greske filosofien og hvordan vi/man/de som orker skal forstå denne. I juni ble mannen kreert. Han fikk en diplom.

Thales var innmari begeistra for vann

Thales var innmari begeistra for vann

Her er en link til et intervju løselig basert på noe av det avhandlingen handlet om. Overskriften er dog det vi kaller en red herring. En rød sild, eller noe.

http://www.forskning.no/artikler/2012/mars/315855

Tuesday, June 19th, 2012 Curriculum Vitae, Tekster, Tildragelser No Comments

LIvE oN sTAge

av åpenbar mangel på originalitet i tittelen valgtes altså, som kan sees, i tekstutformingen, den noget obskøne blanding av små og store bokstaver som verdensveven har gjort så berømt og beryktet; muligens har denne stil et egennavn av typen “fresh” eller “pwntxt” eller noget, men om dette vet man intet.

når katten er borte, danser Harry på bordet

når katten er borte, danser Harry på bordet

Poenget ved dette innlegg var dog egentlig og opprinnelig å formidle info vedrørende oppføring/iscenesettelse av dramatikk forfattet av undertegnede [ikke at innlegget undertegnes, men man forstår hva man mener, sannsynligvis], i forbindelse med Dramatikkfestivalen 2011 (sånn cirka september 2011, tror jeg det var).

Vennligst beklikk følgende linker for tekst m/usedvanlig skjemmende bilde:

http://www.dramatiker.no/index.php?id=22431

og

http://www2.scenekunst.no/artikkel_7438.nml

Sunday, September 5th, 2010 Offisielt, Tekster, Tildragelser No Comments