Uncategorized

Hjem TM

Er et science-fiction -drama som kretser rundt og stanger i de viktige tingene: bo- og nytelsessentre, lykke, massekonsum, de fremmede, dataspill, narko, døden, dumhet, interfacing og behovsvekst. Humor, systemkritikk og misantropi; vennlige sjeler uten håp; håpløse sjeler uten vennlighet. Slik er fremtiden.

Skrevet av Atle Sperre Hermansen (denne), etter en idé av Sigurd Myhre (skuespiller).

Atle og Sigurds samarbeid oppsto da de deltok på dramatikerkurs arrangert av Teaterhøgskolen og Aschehoug Dramaskole.

Regi: Peer Perez Øian
Koreograf: Kristin Ryg Helgebostad
Kostyme: Thale Kvam Olsen

Skuespillere:
Ida Elise Broch
Kenneth Homstad
Herbert Nordrum
Rebekka Nystabakk
Roger Opdal Paulsen
Oddgeir Thune

Forestillingen spilles på Dramatikkens hus 28. august, klokken 16.00 og 30. august, klokken 22.00. For billetter, besøk www.billettservice.no.

Det var egentlig alt jeg hadde å melde. Man kan gå og se på. Det er lov det.

Tuesday, August 9th, 2011 Uncategorized No Comments

Ein büch aus Der Stille Verlag

Neida, jeg vet ikke egentlig hva “aus” betyr, og jadda, jeg bare regner med at det stortyske ordet for bok er büch og dessuten at ordet forekommer som intetkjønn i dette kultursprog. Dersom Goethe-institut på grunn av disse (eventuelle) grove misforståelser føler seg kallet/moralsk forpliktet til å sende meg på et 6 ukers all-inclusive tyskkurs, takker jeg velvillig og høflig ja, danke. Aller helst vil jeg til Lübeck, forresten, dersom det er mulig. Hvis ikke er Berlin greit det også. Også vil jeg dit de har så god marsipan! Men jeg husker ikke hva det heter.

Alt dette og mer til er en avsporing: det som er vesentlig (für mich) er at Det stille forlaget gir ut en samlig korte tekster som, vel, jeg har skrevet. Og det liker jeg. Boka heter Mann som ligner på sky som ligner på mann og mer om denne kan leses her på disse sidene, samt her og er i salg her.

Tuesday, February 8th, 2011 Uncategorized No Comments